Sunday, April 5, 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Q (ΜΕΡΟΣ 1ο) - ACADEMY OF INNER LIGHT


Ποιος είναι ο Q;

 Και ίσως ποιο σημαντική ερώτηση είναι, γιατί Q; 

O Q και η παγκοσμίως ολοένα αυξανόμενη κίνηση την οποία έχει εμπνεύσει, έχουν υπάρξει τα αντικείμενα θαυμασμού, γελοιοποίησης και μίσους αλλά ταυτόχρονα ελάχιστης σοβαρής έρευνας.
.


Ο Q πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2017 σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό φόρουμ που ονομαζόταν 4Chan, στο οποίο δημοσίευε μηνύματα τα οποία μαρτυρούσαν κάποιον που είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες μελλοντικών γεγονότων. 


Μέσα από 3.000 μηνύματα ο Q δημιούργησε ένα ενοχλητικό, πολύπλευρο πορτρέτο ενός παγκόσμιου συνδικάτου εγκληματικότητας που λειτουργεί με πλήρη ατιμωρησία.


Όσοι ακολουθούν τον Q στην κοινότητα του Qanon (ανώνυμος Q) με μεγάλη ευλάβεια αναλύουν τις λεπτομέρειες των μηνυμάτων του Q τα οποία μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα: https://qanon.pub/

.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ), ξένα καθώς και ελληνικά, έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς εκατοντάδες άρθρα τα οποία επιτίθενται στον Q ως μία ακροδεξιά συνωμοσία, ιδίως μετά αφότου ο Πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, εμμέσως πλην σαφώς επικύρωσε την σχέση που έχει με τον πληροφοριοδότη Q.


Σε ένα συλλαλητήριο το 2019, ο Τραμπ επέστησε την προσοχή του κόσμου που βρισκόταν εκεί σε ένα μωράκι που φορούσε ένα μπλουζάκι με το κεφαλαίο γράμμα Q.
.
Τον τελευταίο καιρό, ο ρυθμός με τον οποίο ο Τραμπ καθιστά την προσοχή του κόσμου στον Q έχει αυξηθεί κατά πολύ, καθώς ο Πρόεδρος της Αμερικής αναδημοσιεύει tweets / μηνύματα ακολούθων του Q μέχρι και είκοσι φορές την ημέρα.

Ο Τραμπ έχει συμπεριλάβει οπαδούς του Q στις διαφημιστικές καμπάνιες του και έχει υιοθετήσει μία από τις φράσεις κλειδιά του Q ("αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι") στα συλλαλητήρια του.

Ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι κατά καιρούς έχει και ο ίδιος αναδημοσιεύσει μηνύματα ακολούθων του Q στο Twitter.
.
Η ομάδα του Q έχει επισημάνει ότι τα ΜΜΕ ποτέ δε ρωτάνε τον Τραμπ την προφανή ερώτηση:

"Τι πιστεύετε για τον Q;"

Για όσους ακολουθούν τον Q ο λόγος που δεν τον ρωτάνε είναι προφανής.

Φοβούνται την απάντηση.
.
Εν τω μεταξύ, η επιρροή του Q συνεχίζει να εξαπλώνεται.

Διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ, το Ιράν, τη Γαλλία έχουν φωτογραφηθεί να κρατάνε πινακίδες με το γράμμα Q καθώς και με κάποιες φράσεις κλειδιά του Q.

Οι αποκαλύψεις του Q ενώνουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν όλοι τους ελευθερία.
.
Εάν δεν γνωρίζετε τον Q η τον έχετε ακουστά μόνο από τις επιθέσεις των ΜΜΕ, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία σύντομη εισαγωγή σχετικά με αυτό το αξιοσημείωτο φαινόμενο.

Ακολουθώ τον Q από το πρώτο και όλας μήνυμα του και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την ακρίβεια, το εύρος και το βάθος των μηνυμάτων του Q.


Οι ακόλουθοι του Q είχαν προετοιμαστεί πριν πολύ καιρό για την ελάφρυνση των εχθροπραξιών με τη Βόρεια Κορέα, τον αποπληθωρισμό των μουλάδων του Ιράν και την ανακάλυψη της Ουκρανίας ως εστία διαφθοράς για τους Αμερικανούς πολιτικούς.

 Γνώριζαν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Τζέφρι Έπστιν πριν ακόμα το ευρύ κοινό μάθει για αυτές. 

Όπως ο Q συνηθίζει να λέει "Το μέλλον επαληθεύει το παρελθόν". 

Καθώς οι προβλέψεις του Q βγαίνουν αληθινές, προσδίδουν μία αναδρομική αξιοπιστία σε ολόκληρο το κίνημα.
.
Οι ακόλουθοι του Q πιστεύουν ότι η ομάδα Q είναι μία επιχείρηση στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών, πρώτη στο είδος της, που στόχος της είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό αποκαλύπτοντας μυστικές πληροφορίες. 

Πολλοί πάλι πιστεύουν ότι η ομάδα του Q ιδρύθηκε από τον ναύαρχο Μάικλ Ρόγκερς, πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας και πρώην διοικητή της Αμερικανικής Κυβερνητικής Διοίκησης. 

Άλλοι πάλι υποψιάζονται τον Νταν Σκαβίνο, διευθυντή του Λευκού Οίκου σε θέματα κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ότι είναι μέλος της ομάδας, επειδή η υψηλή ποιότητα του τρόπου γραφής του Q έχει τη λάμψη ενός ειδικού σε θέματα επικοινωνιών.
.
Το φαινόμενο Q είναι ένα νέο όπλο στο παιχνίδι του πολέμου των πληροφοριών, παρακάμπτοντας τα εχθρικά ΜΜΕ και μια διεφθαρμένη κυβέρνηση, καταφέρνει να επικοινωνήσει άμεσα, πληροφορίες ζωτικής σημασίας, με το κοινό.

Σκεφτείτε τον Q ως το σύντροφο του Τραμπ στο twitter.

Ενώ ο Τραμπ επικοινωνεί ομαλά και άμεσα, τα μηνύματα του Q είναι σύντομα, πολλές φορές γρίφοι και κάποιες άλλες φορές δυσκολονόητα, προσφέροντας μόνο ενδείξεις που ικετεύουν για επεξήγηση και κατανόηση των πληροφοριών που αναφέρουν.
.
Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το όλο κίνημα. Ο Q δημοσιεύει μηνύματα (γνωστά και ως "σταγόνες" η "ψίχουλα") σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό φόρουμ, 8chan, όπου συζητιούνται, αναλύονται και αποκωδικοποιούνται από τους αναγνώστες του φόρουμ. 

(Το φόρουμ έχει αλλάξει μερικές φορές μετά από απανωτές ηλεκτρονικές επιθέσεις).

 Εκατοντάδες λογαριασμοί χρηστών των κοινωνικών δικτύων στη συνέχεια δημοσιεύουν τα τελευταία μηνύματα του Q σε αναγνώστες σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη οι οποίοι με τη σειρά τους μοιράζονται τις έρευνες τους, τις αναλύσεις και τα συμπεράσματα που βγάζουν σχετικά με αυτές τις πληροφορίες.
.


FACEBOOK GROUP:PREPARE FOR CHANGE OPERATION GREECE





ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ RELOADED 29 03 2020
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ACADEMY OF INNER LIGHT ΣΤΟ FACEBOOK

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...