Wednesday, April 6, 2011

Φωτογραφίες απο την παρουσίαση του βιβλίου "Να μην ξεχάσω να ξυπνήσω"


Την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 , πραγματοποιήθηκε στο Παλατάκι Χαιδαρίου η παρουσίαση του βιβλίου "Να μην ξεχάσω να ξυπνήσω"
του συγγραφέα Γιώργου Τζιτζικάκη .

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση είχα την τιμή να παρευρεθώ
και να μιλήσω για το βιβλίο , αλλά και για τον ίδιο τον συγγραφέα,
την γνωριμία μας μέσω του διαδικτύου
αλλά και για την κοινή μας αγάπη
που δεν είναι άλλη παρά η συγγραφή!


Η δημοσιογράφος Μαρία Μπακλαβά είχε αναλάβει το συντονισμό της παρουσίασης και οφείλω να ομολογήσω οτι ήταν πλέον των τελειοτέρων παρουσιάσεων που έχω παρακολουθήσει μέχρι σήμερα.
Αξίζει τα συγχαρητήρια όλων (...οχι γιατί είναι μια ανεκτίμητη και αγαπημένη φιλη μου...), αλλά γιατί αποδεικνύει οτι διαθέτει ένα μοναδικό ταλέντο στην οργάνωση και προώθηση πολιτιστικών γεγονότων , την ανάδειξη του ταλέντου πολλών δημιουργών με ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό χάρισμα που θα ζήλευαν πολλοί και ...πολλές !

Αποσπάσματα απο το βιβλίο απέδωσε με ένα μοναδικό και μαγικό τρόπο ο ηθοποιός Μάνος Αμανάκης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα αλλά και την ψυχή των παρευρισκομένων .
Επίσης για τον συγγραφέα και το έργο του μίλησε και η ποιήτρια Vennis Mak, με λιτό και γλαφυρό τρόπο .


Η παρουσίαση πλαισιώθηκε απο μουσικά ακούσματα απο την Νατάσα Λυμπεροπούλου και τον Σταμάτη Σαββάνη που την συνόδευε με την κιθάρα του .

Η Νατάσσα , θα ήταν ελάχιστο το να αναφέρω οτι διαθέτει μια απο τις καλύτερες φωνές στα μουσικά γεγονότα ,φωνή με κρυστάλλινη χροιά που σε ταξιδεύει σε μαγικά πελάγη και σε ουράνιους παράδεισους .

Νομίζω οτι οφείλω να αναφέρω οτι τις φωτογραφίες , αλλά τα βίντεο , τα οποία βρίσκονται προς επεξεργασία καταγράφηκαν απο την κάμερα του γιού μου Κωνσταντίνου .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο Γιώργο Τζιτζικάκη για την τιμή που μου έκανε, καθώς και όσους βοήθησαν στην οργάνωση, επιμέλεια , παρουσίαση, απαγγελία και μουσική επιμέλεια και απόδοση, για αυτή την αξέχαστη καταπληκτική βραδυά , που μας συγκίνησε όλους .




(Γιώργος Τζιτζικάκης ~Κατερίνα Κωστάκη)






Μαρία Μπακλαβά




Γιώργος Τζιτζικάκης ~Vennis Mak~Κατερίνα Κωστάκη





Κατερίνα Κωστάκη~ Vennis Mak




Κατερίνα Κωστάκη(εγώ...)




Μάνος Αμανάκης ~Γιώργος Τζιτζικάκης





Κατερίνα Κωστάκη~Μαρία Μπακλαβά~Μάνος Αμανάκης



Αναμένοντας την έναρξη της παρουσίασης ...







Κατερίνα Κωστάκη~Vennis Mak


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και στο FACEBOOK , στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/album.php?fbid=1490568683952&id=1826044417&aid=56409


***Επιφυλλάσομαι να σας παρουσιάσω λίαν συντόμως , και τα σχετικά βίντεο με την ομιλία μου , μιάς και βρίσκονται ακόμη σε στάδιο επεξεργασίας .
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα βίντεο που έχω ήδη δημιουργήσει , μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο Youtube.com : http://www.youtube.com/user/katerinakostaki1966





No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...