ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ RELOADED 10-03-2019|OΝΕΙΡΑ & ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ (LUCID DREAMING)

LIVE ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ RELOADED 06 07 2019 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

Friday, January 19, 2018

Εφημερίδα του Ομίλου για την ΟΥΝΕΣΚΟ ΤΛΕΕ (4ο Τεύχος-Ιανουάριος 2018)


Στη στήλη "εκδόσεις" της ιστοσελίδας του Ομίλου για την ΟΥΝΕΣΚΟ Τέχνης, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (Club for Unesco Arts,Literature and Science Greece), μπορείτε να "κατεβάσετε" και να διαβάσετε την εφημερίδα του Ομίλου,  που διανέμεται δωρεάν στα μέλη.

Το τέταρτο τεύχος (Ιανουάριος 2018) έχει ήδη αναρτηθεί, με τις δράσεις του διαστήματος Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2017 και πολύ ενδιαφέρουσα αρθρογραφία.


Στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου "Το κύμα και οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι", το οποίο έγραψα το 2012.

Το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο παραμένει πάντα επίκαιρο δημοσιεύτηκε στο μπλόγκ μου http://endlesslifejourney.blogspot.gr/2012/08/blog-post στις 31-08-2012 καθώς και στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ Νο 28 ΕΤΟΣ 2015.


  
Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο του Ομίλου Κα Νίνα Διακοβασίλη και  τον Κο Γιώργο Πιτσάκη για την τιμή που μου έκαναν να συμπεριλάβουν το άρθρο μου στην εφημερίδα του Ομίλου.
 

No comments:

Copyright by

INNER VOICES WITHIN

INNER VOICES WITHIN
Available on Amazon.com!
 
ACADEMY OF INNER LIGHT
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου Κλειστή · 2.750 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
☀Academy of Inner Light ☀ is founded by the Greek Spiritual author, poetess and healer Katerina Kostaki. "Academy of Inner Light " is an international...
 

Become a Patron

ΒΙΒΛΊΟ: Η ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ © ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AFFILIATE LINKS

Copyright Katerina Kostaki 2013-2019. Powered by Blogger.