Wednesday, December 2, 2015

Κυκλώνοντας την σκουληκότρυπα




Ο χρόνος για μια ακόμη φορά φαίνεται να λειτουργεί περίεργα. 

Όχι μόνο το σουρεαλιστικό μπλέντερ των μπερδεμένων ειδήσεων, αλλά και τα γλιστρήματα από εδώ και από εκεί,  αιφνίδιες διαπιστώσεις ότι δεν είναι η ώρα ή η ημερομηνία που εσύ νόμιζες ότι ήταν. Πράγματα σαν κι αυτό. 

Το προσέξατε; 

Ο χρόνος κινείται πολύ γρήγορα, παράξενα είδη από εγκεφαλικά  περιστρεφόμενα αισθήματα όταν προσπαθείτε να  παρακολουθήσετε τις σκέψεις σας, μνημονικά περάσματα, αίσθηση κούρασης χωρίς κάποιο καλό λόγο, ή σφυρίγματα στα αυτιά με ένα άγγιγμα ιλίγγου; 

Είναι τρομακτικό. 

Υπάρχουν πολλές επιρροές σε εργασία τώρα.
Μερικά καλά. Μερικά άσχημα.
Ίσως να έχουμε χτυπήσει την άκρη της σκουληκότρυπας σε κάποιο σημείο. Η είναι εκεί διαγωνιζόμενες σκουληκότρυπες;
Υπάρχει μια εξωτική σκέψη ίσως. 
 Αλλά αυτό είναι που εμφανίζεται να συμβαίνει με πολλούς τρόπους. Αλλά αυτό εμφανίζεται να συμβαίνει με πολλούς τρόπους. 
 Η ολική αντίληψη της αφύπνισης ήταν πιο εύκολο να την δεις από ένα χρόνο ή δυο χρόνια πριν.
 Τώρα η εικόνα γίνεται πιο μπερδεμένη και εμφανίζεται σαν ένα συνονθύλευμα από περιδινούμενες επιρροές και επακόλουθες αντιδράσεις. 
 Τα πράγματα ανακατεύονται μαζί σαν τα χρώματα σε μια παιδική ζωγραφιά.
 Είναι γεγονός γιατί έχουμε εισέλθει σε κάποιο είδος δίνης, όπου ο χρόνος και ο χώρος συγκρούονται σαν εσωτερικές τεκτονικές πλάκες.
 Ότι βλέπουμε στον σουρεαλιστικό στρόβιλο για εμάς είναι μια ακόμη πραγματοποίηση.
 Η ταχύτατη επιτάχυνση των σχεδίων τους είναι να μας διώξουν εκτός, όπως γίνεται στις εναλλασσόμενες σκηνές σε μια ταινία δράσης. 
Εάν ενσωματωθείς  σε αυτό τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά και αποδυναμωτικά.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να αποφύγουμε τα σπειροειδή πυρά καθώς μανουβράρουμε και ακόμη επιπλέον διασκεδάζουμε στην αληθινή ενεργειακή δίνη. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε όσο είμαστε ενημερωμένοι του τι συμβαίνει γύρω μας και να σταθούμε στα πόδια μας.
 Οι αλλαγές αλλάζουν και οι άνεμοι ανεβαίνουν.
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να απελευθερωθούμε, αλλά δεν θα είναι μια ευχάριστη διαδρομή  για αυτούς που αρνούνται να χαλαρώσουν. 


Ανακατεμένα σημάδια





Ποιος ξέρει ολόκληρο το σχέδιο; Αλλά μπορούμε να ιχνηλατήσουμε και να παρακολουθήσουμε και να μάθουμε κι να αποκτήσουμε εμπειρίες.
Γνωρίζοντας ότι είναι μόνο μια διαδρομή θα διασώσουμε την πνευματική μας ουσία και θα διατηρήσουμε τις μηχανές κρύες κατά την διάρκεια αυτής της τρέλας.

Είναι μια παράξενη διχοτομία –παρακολουθώντας τα προ-τοποθετημένα ντόμινο να πέφτουν αλλά να είναι τόσο μαγευτικά με την αφύπνιση που συμβαίνει, με τόσα πολλά χειροπιαστά σε ότι συμβαίνει αληθινά. Αυτό είναι το σημείο που θα ήθελα να τονίσω αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό το άλλο υλικό που τριγυρνάει γύρω μας δεν το κάνουν εύκολο.

Ξεκάθαρα συμβαίνει σε ένα πιο γρήγορο ρυθμό καθώς οι στροβιλίζουσες  και κωμικές σκηνές  κλιμακώνονται, αλλά είναι δύσκολο να βάλεις το χεράκι σου με διάφορους τρόπους με όλη αυτή την αηδία που μας έχει ειπωθεί και οι πιο πολλοί καταπίνουν την πιο αναπόφευκτη προπαγανδιστική καμπάνια που αιωρείται. Κάποιες από τις περίεργες δονήσεις που αισθάνεσαι είναι αυτές που πιάνουν οι κεραίες σου και συνηχούν με αυτό το κανάλι φόβου καθώς ο πόλεμος στην συνείδηση ανεβαίνει.
Αυτές και άλλα σημάδια που αλληλεπιδρούν προκαλούν ένα κύμα παρέμβασης.

Οδήγησε μακριά από αυτό ξεκάθαρα. Αυτή δεν είναι η σκουληκότρυπα για να βρίσκεσαι  κάπου κοντά της.

Ότι μας έχουν δείξει τα μεγάλα μέσα προτζέκτορες είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει. Ευτυχώς που η τελεία συνδέει κάνει τα πράγματα πιο απλά, και όταν μαθαίνεις να μιλάς αυτήν την γλώσσα , τότε αυτό είναι ξεκάθαρο.


 Μην κολλάς σε αυτό


Αστείο πράγμα σχετικά με μια σκουληκότρυπα- μπορεί να είναι μια καλή ή μια όχι τόσο καλή. Αυτές οι εξωτερικές κατασκευασμένες επιρροές κατευθύνονται φανερά προς περισσότερο έλεγχο και περιορισμό.
 Αντιστρόφως, οι θετικές πνευματικές επιρροές μας έλκουν σε μεγαλύτερη κατανόηση, αλλά είναι διακριτικές και όχι εύκολες να τις προσδιορίσεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον.
Η διορατικότητα είναι το κλειδί, αλλά χρειάζεται να πάρεις το πηδάλιο και να πλοηγήσεις έξυπνα.
 Οι απειλές στα εναλλακτικά και ανεξάρτητα μέσα που κάνουν δεν είναι κάτι καινούργιο.
Ξεκάθαρα έχουν προαποφασίσει αυτό το σκηνοθετημένο γεγονός στο Παρίσι που θα είναι ένα σπρώξιμο στο επόμενο επίπεδο από πολλά δικά τους προγράμματα. Μαζικά αυξημένα πολεμικά μπάτζετ  περνάνε χωρίς το κλάμα της γενικής συναίνεσης ή αντίδραση, ενώ οι χώρες του ΝΑΤΟ προσπαθούν να κάνουν μια τελική κρούση για να καταλάβουν την Συρία και να διώξουν τον Ασσάντ και να αποτρέψουν την καθαρή δουλειά της Ρωσίας, κάτι που κανένας άλλος θα έκανε αφού από ότι γνωρίζουμε ο ΙΣΙΣ είναι δημιουργία της Δύσης.
Όλα ενώ εφαρμόζονται δρακονιανές λήψεις αυστηρών μέτρων παντού και οπουδήποτε μπορούν, ενισχυμένες με γεγονότα συνεχόμενου τρόμου γύρω στον κόσμο που βλέπουμε χωρίς αμφιβολία περισσότερο για να κρατήσουμε το κύμα της σύγχυσης να τρέχει.


Η προσωπική σου επιλογή


 Έτσι βρισκόμαστε ξανά σε σταυροδρόμια, ένα μέρος όπου θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε εφόσον πρέπει συνεχώς να παίρνουμε αποφάσεις στο τι πρέπει να επιτρέπουμε να περνάει στο πνευματικό μας πεδίο.
 Είναι σημαντικό να γνώστες του τι υποτιθέμενα, ναι υποτιθέμενα, συμβαίνει αλλά πιο σημαντικά είναι η ώρα να εμβαθύνουμε και να παραμείνουμε προσδεμένοι στην αγάπη, ενισχυτική αλήθεια.
Και να διασκεδάζουμε με αυτό.
Οι δίνες γυρίζουν. Συνεχιζόμενα βυθιζόμαστε σε περισσότερες επιλογές, και είναι πολύ περισσότερες στρόβιλοι που μας έλκουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Πιο σημαντικά, ελκόμαστε σε μια σκουληκότρυπα της Αλήθειας και της Μεταμόρφωσης, μια στην οποία βρισκόμαστε μέσα για αρκετό χρόνο και δεν μπορούμε να χάσουμε στοιχείο σύνδεσης με αυτό.
Λοιπόν τι κάνεις; Τρέχεις στον φόβο και κρύβεσαι από αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα μονοπάτι σε μια καλύτερη πραγματικότητα και να κολλάς σε παλιές παγκόσμιες εξαρτήσεις που τι στο καλό σε κρατάνε και παγιδεύουν;

Η προχωράς.

Είναι μια εύκολη επιλογή για εμένα, ευτυχώς.
 Περιπέτεια προς την ελευθερία εναντίον καθόδου προς την σκλαβιά θα μπορούσε να είναι μια ξεκάθαρη κοφτή επιλογή για τον καθένα που είναι μισο-αφυπνισμένος.
Μπορεί να μην είναι καθαρό σε αυτούς που χρησιμοποιούνται σαν πιόνια στο περιστρεφόμενο Μάτριξ, αλλά είναι φανερό σε αυτούς που είναι αφυπνισμένοι.
Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να μπερδεύεται ή να αποθαρρύνεται από όλο αυτό. Οδηγούμαστε σε τρικυμιώδη νερά και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με νεκρή διευθέτηση, γνωρίζοντας την κατεύθυνση μας και με πλήρη αυτοπεποίθηση  στα πλοία της ζωής μας – ακόμη σε μια μέχρι τώρα ανεξερεύνητη περιοχή καθώς πλοηγούμε γύρω από τις δίνες της εξαπάτησης.
Συνειδητά, αφυπνισμένα καλέσματα αλήθειας, και είναι ένα μέρος ασφαλούς καταφύγιου γρήγορης αλλαγής και φανερής αβεβαιότητας.


*Ελεύθερη μετάφραση απο την συγγραφέα/ποιήτρια/θεραπεύτρια Κατερίνα Κωστάκη με την επίσημη έγκριση του Zengardner.com  .


No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...