Sunday, November 8, 2009

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ


Το όνομα του σημαίνει "Ο Θεός είναι η δύναμη μου"



To φωτοστέφανο του Γαβριήλ είναι χάλκινο, ασορτί με την σάλπιγγα που κρατά στο χέρι.



Ο Γαβριήλ και οι στρατιές των αγγέλων του βοηθούν τα άτομα που σκοπός της ζωής τους έχει σχέση με την επικοινωνία, σε αυτούς περιλαμβάνοντα οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι ηθοποιοί, οι φωτογράφοι, οι εκφωνητές κλπ Ζητήστε από τον Γαβριήλ να σας βοηθήσει στη καριέρα σας, ή όταν χρειάζεται να υπερισχύσουν οι ιδέες και οι εντυπώσεις σας .

Οπωσδήποτε ζητήστε του να είναι μαζί σας όταν πρόκειται να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή.

Νοερά καλείτε τον Γαβριήλ λέγοντας: « Αγαπημένε μου Γαβριήλ, σε παρακαλώ βοήθησε την εσωτερική μου αλήθεια να βρει τέλεια δημιουργική έκφραση. Ευχαριστώ»

Ο αρχάγγελος Γαβριήλ βοηθά επίσης στην σύλληψη και τη γέννα ενός παιδιού. Σε προβλήματα σύλληψης και συγκράτησης της εγκυμοσύνης, ζητήστε την επέμβαση του Αρχάγγελου Γαβριήλ .

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ βοήθεια και μεσολάβηση σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας νοιώθετε ότι είναι κολλημένος. Θα φυσήξει καινούργια ζωή σε φθαρμένες σχέσεις και επιχειρήσεις.

Ζητήστε την βοήθεια του για να έλθουν δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες στη ζωή σας, για να κινηθείτε ξανά.

Προσφέρει καθοδήγηση και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν το επόμενο βήμα στην ζωή, αυτό που θα τους οδηγήσει στο θεϊκό τους σκοπό.

Όταν του ζητηθεί βοήθεια, φέρνει χαρά, χάρη, διαύγεια και ισορροπία στη ζωή μας.

Μας ανοίγει στο συναίσθημα της συμπάθειας, της κατανόησης και της γενναιοδωρίας και, όπως όλοι οι Αρχαγγέλοι, θα μας βοηθήσει να εξαγνίσουμε αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις.

Μας διδάσκει να αφιερώσουμε χρόνο και να εκτιμήσουμε όλες τις εμπειρίες και τις χαρές της καθημερινής μας ζωής.

Μας βοηθά να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας και προσφέρει τόσο την έμπνευση όσο και την θεϊκή εσωτερική δύναμη στις δύσκολες περιστάσεις.

 Δουλέψετε με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ( και θα σας βοηθήσει) να λάμψετε στις επικοινωνίες σας, στη δημιουργική σας έκφραση, να βελτιώσετε την διαίσθηση σας και θα σας περιβάλει με ευδαιμονία.


Ο Γαβριήλ είναι αυτός που ανακοινώνει και προαγγέλλει τα καλά νέα και τις πληροφορίες. Μας φέρνει ειδήσεις για μελλοντικά γεγονότα, αλλαγές στον ορίζοντα και ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Γαβριήλ είναι υπεύθυνος για τα όνειρα, και την προφητεία.

Είναι ο Αρχάγγελος που μας βοηθά να επικοινωνήσουμε με το Θείο, ζητήστε του να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα αινιγματικά σας όνειρα .

Ιδιαίτερα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση με την διαίσθηση σας, όπως και να σας παραχωρήσει πρακτική συμπαράσταση για αποτελεσματική επικοινωνία στην καθημερινή σας ζωή.



Δουλέψετε με τον Γαβριήλ για να βελτιώσετε τις ψυχικές σας ικανότητες.



No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...