Saturday, December 7, 2013

Προσφορά μέσα από την θριαμβευτική πορεία της Γαίας προς το Φως




 Ένα άρθρο απο το παρελθόν...


Πέρασε καιρός από την πρώτη στιγμή που άρχισα συνειδητά να  γράφω τα βιώματα μου, και όλα όσα προέρχονται από την καρδιά, τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο  μπορώ να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου, αλλά και να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ένα μικρό πετραδάκι στο ολόλαμπρο οικοδόμημα του Σύμπαντος .


Το πετραδάκι αυτό ονομάζεται «προσφορά» και η θέληση μας να το θέσουμε πάνω στον άϋλο τοίχο της Συμπαντικής διασύνδεσης ονομάζεται «πρόθεση».
  
Προσφέρουμε από την ψυχή μας, έστω αυτό το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε .

Ένα μικρό δώρο χαράς και ευγνωμοσύνης προς τους συνανθρώπους μας.


Ένα μυστικό : 

Η πρόθεση να προσφέρουμε είναι πολύ πιο σημαντική σαν ενέργεια πιο πολύ και από την ίδια την προσφορά.


Φανταστείτε έναν κόσμο, όπου ο καθένας στέλνει αυτό το μικρό απόθεμα ψυχής σε φίλους και συνανθρώπους,   υποστηρίζοντας κάθε ύψιστο αγαθό με την προσωπική του προσπάθεια και βούληση.


Δημιουργείται  σιγά – σιγά ένας μικρός συναισθηματικός, ψυχικός, κοινωνικός ιστός, πάντα αόρατος από τα ανθρώπινα μάτια, αλλά υπαρκτός και διαισθήσιμος (ίσως για τους λίγους…).


Η συνοχή και αντοχή του είναι εφικτή και αποτελεσματική παρά μόνο σε σύνδεση με άλλους ιστούς.


Πολύ απλά δημιουργούμε τις απαραίτητες διασυνδέσεις για μια καλύτερη κοινωνία-ανθρωπότητα, όπου εκλείπουν οι αρνητικότητες.

Ήδη στον πλανήτη μας ( δεν το διαισθάνεστε; ) έχουν δημιουργηθεί αλυσιδωτές ενεργειακές διασυνδέσεις μέσα από κοινότητες, οργανισμούς,ομάδες, μέσα από τις οποίες μεταφέρονται τα μηνύματα της αγάπης και της αρμονίας από στόμα σε στόμα .

Σίγουρα αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο για τα ανθρώπινα δεδομένα .


Για  πρώτη φορά το Φως συσπειρώνεται και συσπειρώνει την ανθρωπότητα και την οδηγεί σε άλλες διαστάσεις.


Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μια μετάβαση υπερφυσική, και όχι  μόνο πολιτική – οικονομική-κοινωνική.


Αυτή την φορά το Φως ξεδιπλώνεται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά και οδηγεί όσους ακολουθούν με πίστη και θέληση αυτό το φωτεινό μονοπάτι.


Επίσης οι ρίζες και οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης – όπως κάποιοι ονομάζουν τις σκοτεινές δυνάμεις - που επιθυμούν μια ανθρωπότητα σκοτεινή, κόβονται και οι άνθρωποι βαδίζουν στον δρόμο του πεπρωμένου ελεύθεροι από πνευματικά, νοητικά, συναισθηματικά δεσμά.


Αυτός είναι ο θρίαμβος του Φωτός απέναντι στην κατοχή  της Γαίας από σκοτάδι χιλιετηρίδων.



Copyright Κατερίνα Κωστάκη

22/10/2009




*...επειδή έχει ήδη μεσολαβήσει ένα μεγάλο διάστημα απο την στιγμή που έγραψα το παραπάνω κείμενο,και εντελώς δικαιολογημένα οι εμπειρίες και οι γνώσεις μου έχουν πολλαπλασιαστεί,θα ήθελα να σας συστήσω μια καταπληκτική ταινία-διαμάντι,η οποία δεν είχε διαφημιστεί αρκετά (τυχαίο;). Σας παραθέτω  το trailer με Ελληνικούς υπότιτλους της ταινίας Pay it forward .

PAY IT FORWARD (WIKIPEDIA)

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...