Thursday, February 26, 2015

Κατανοώντας τα Εννέα Πέπλα της Ανθρώπινης Σκλαβιάς (Understanding the Nine Veils of Human Slavery)



 Image by Maryam Morrison
Εικόνα απο την Μάρυαμ Μορρισον

The following article is posted on the Zen Gardner webpage. Read full article in English language here.  Translation in Greek language by visionary author/poet Katerina Kostaki
I will be posting an excerpt from this article in Greek language.

Το παρακάτω άρθρο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Zen Gardner.Διαβάστε το πλήρες άρθρο στα αγγλικά εδώ. Παραθέτω ένα απόσπασμα από αυτό το άρθρο στην Ελληνική γλώσσα.
Μετάφραση από την οραματική συγγραφέα Κατερίνα Κωστάκη


Με πλήρη σεβασμό στον Ντον Χάρκινς (Don Harkins) , σας παραθέτω αναβαθμισμένα τα «Εννέα Πέπλα».

Το πρώτο πέπλο: Δέκα τοις εκατό από εμάς θα διαπεράσουν το πρώτο πέπλο και θα βρουν τον κόσμο των πολιτικών. Θα ψηφίζουμε, θα δραστηριοποιούμαστε και θα αναπτύσσουμε μια άποψη. Οι απόψεις μας θα πάρουν μορφή από τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Θα προγραμματιστούμε από τις ημέρες μας στην δημόσια εκπαίδευση να αποδεχτούμε τους κυβερνητικούς υπαλλήλους, τις προσωπικότητες των διαδικτυακών μέσων και άλλους «ειδικούς» που είναι οι πρωταρχικές φωνές της εξουσίας. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων αυτής της ομάδας θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να έχουν διαπεράσει το τρίτο πέπλο.

Το δεύτερο πέπλο: Δέκα τοις εκατό από εμάς επίσης θα διαπεράσουν το δεύτερο πέπλο για να εξερευνήσουν τον κόσμο της ιστορίας , την σχέση μεταξύ της κυβέρνησης και το νόημα της αυτό-κυβέρνησης μέσα από συνταγματικό και κοινό νόμο. Ενενήντα τοις εκατό αυτών των ανθρώπων σε αυτήν τη νομάδα θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να έχουν διαπεράσει το τρίτο πέπλο.

Το τρίτο  πέπλο: Δέκα τοις εκατό από αυτούς που διαπερνούν το δεύτερο πέπλο, θα διαπεράσουν εθελοντικά το τρίτο πέπλο για να βρουν συμπερασματικά ότι οι πηγές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων, ελέγχονται από υπερβολικά πλούσιες και δυνατές οικογένειες που ενσωματώνουν όλα τα κεφάλαια του παλιού κόσμου, με σύγχρονες στρατηγικές εκβιασμού, και γίνονται η βάση πάνω στην οποία ολόκληρη η οικονομία του κόσμου είναι  προσωρινά χρεωμένη. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων αυτής της ομάδας θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να έχουν διαπεράσει το τέταρτο πέπλο.

Το τέταρτο πέπλο: Δέκα τοις εκατό από αυτούς τελικά θα διαπεράσουν το τέταρτο πέπλο για να ανακαλύψουν τους  Ιλλουμινάτι και τις άλλες μυστικές κοινωνίες. Αυτές οι κοινωνίες χρησιμοποιούν σύμβολα, και  κάνουν τελετές που διαιωνίζουν την αρκανική γνώση που χρησιμοποιείται για να κρατούν τους καθημερινούς απλούς ανθρώπους σε πολιτικό, οικονομικό και πνευματικό περιορισμό στις παλιότερες γραμμές αίματος στον πλανήτη. Ενενήντα τοις εκατό από τους ανθρώπους αυτής της ομάδας θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να έχουν διαπεράσει το πέμπτο πέπλο.

Το πέμπτο πέπλο: Δέκα τοις εκατό θα δει πρόοδο με το να διαπεράσει το πέμπτο πέπλο για να μάθει ότι οι μυστικές κοινωνίες είναι τόσο αναβαθμισμένες τεχνολογικά που το ταξίδι στον χρόνο και εξω-διαστασιακές επικοινωνίες δεν έχουν περιορισμούς και ότι ελέγχοντας τις πολύ βαθιές σκέψεις και ακόμη και τις πράξεις των ανθρώπων είναι αυτό που τα μέλη τους κάνουν τόσο πρόχειρα, όπως εμείς λέμε στα παιδιά μας πότε πρέπει να πάνε στο κρεβάτι τους. Όπως στις μέρες του Νώε, αυτή η τεχνολογία δημιουργεί ακόμη και συνθετικές μορφές ζωής, με τον ίδιο τρόπο που  ο άνθρωπος αναζητά να αντικαταστήσει τον Θεό. Ενενήντα τοις εκατό αυτών των ανθρώπων της ομάδας αυτής θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να έχουν διαπεράσει το έκτο πέπλο.

Το έκτο πέπλο: Δέκα τοις εκατό θα δουν πρόοδο με το να διαπερνούν το έκτο πέπλο όπου μαθαίνουν τους δράκους και τις σαύρες και τους εξωγήινους  που πιστεύαμε ότι είναι φανταστικά τέρατα της παιδικής ηλικίας μας στην λογοτεχνία αλλά  είναι αληθινά πραγματικά,  και είναι στην πραγματικότητα οι αληθινά ελέγχουσες δυνάμεις πίσω από τις μυστικές κοινωνίες που αποκαλύπτονται στο τέταρτο πέπλο. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων αυτής της ομάδας θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να διαπεράσουν το έβδομο πέπλο.

Το έβδομο πέπλο: Δέκα τοις εκατό θα δουν πρόοδο με το να διαπερνούν το 7ο πέπλο όπου ο απίστευτος κόσμος της  συμμετρικής Γεωμετρίας (Fractal Geometry ) και των συμπαντικών νόμων των αριθμών θα κατανοηθούν πλήρως και θα γίνουν αποδεκτοί. Η δημιουργική δύναμη όλου του σύμπαντος θα φανεί να συνδέεται με αριθμητικές κωδικοποιημένες φόρμουλες και συχνότητες, και όλα τα μυστήρια συμπεριλαμβανομένου την ύλη του χρόνου, χώρου, παράλληλων συμπάντων και πρόσβασης εκεί θα ξεκλειδωθούν. Αυτοί που οι διανοήσεις τους θα επιτρέψουν να διαπεράσουν το έβδομο πέπλο συχνά υποκύπτουν στην απληστία και την υπόσχεση του μαζικού πλούτου που προσφέρεται από την διοικούσα ελίτ, και έτσι πάνω  από το ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων αυτής της ομάδας θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς να διαπεράσουν το όγδοο πέπλο.

Το όγδοο πέπλο: Διαπερνώντας το όγδοο πέπλο αποκαλύπτεται ο Θεός και η γνήσια ενέργεια γνωστή ως ΑΓΑΠΗ που είναι η αληθινή δύναμη ζωής για όλα τα έμβια όντα, που είναι ένα και το ίδιο. Βαθιά καθηλωμένη ταπεινότητα χρειάζεται για να διαπεράσεις αυτό το πέπλο.

Το ένατο πέπλο: Διαπερνώντας αυτό το πέπλο σημαίνει ότι τελειοποιείς την απλή ενέργεια γνωστή σαν αγάπη και έτσι γίνεσαι αληθινά ένα με τον Θεό και τις Μορφοποιήσεις Του. Με το να τελειοποιείς την γνήσια ενέργεια, κάποιος μετά πλήρως αγκαλιάζει την φιλανθρωπία και έτσι κερδίζει πλήρη κατανόηση του συμπαντικού σχεδίου της αυτοθυσίας, του θανάτου, και  της λύτρωσης. Η ζωή μετά γίνεται ολοκληρωμένη, και κάποιος αληθινά έρχεται σε πλήρη κύκλο και κοιτάζει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός αθώου παιδιού, ακόμη με την βαθιά σοφία που γεννιέται από γνήσια ΑΓΑΠΗ από το όγδοο πέπλο.


Αναλογίσου αυτό : Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή, υπάρχουν μόνο 60.000 άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που έχουν επιτυχημένα διαπεράσει το έκτο πέπλο. Η ειρωνεία είναι πολύ απίστευτη: Αυτοί που κολλάνε πίσω από τα πέπλα ένα με πέντε έχουν λίγη επιλογή παρά το να δουν τους ανθρώπους που έχουν διαπεράσει τα πέπλα πάνω από αυτούς ως επικίνδυνα τρελούς. Με κάθε πέπλο να διαπερνάται, εκθετικά συρρικνωμένοι αριθμοί από φωτισμένους ανθρώπους  κρίνονται σαν τρελοί από εκθετικά αυξημένες μάζες από ελαχιστοποιημένα φωτισμένους ανθρώπους .
Προσθέτοντας στην ειρωνεία, το δυσκολότερο ένας διαπεραστής  του έκτου ή ακόμη και περισσότερων πέπλων προσπαθεί να εξηγήσει τι είναι ικανός να δει σε αυτούς που δεν μπορούν, τόσο περισσότερο τρελός φαντάζει σε αυτούς. 
Η αλήθεια είναι αυτό-απόδειξη. 


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ

1.Να βοηθήσει μια χούφτα ανθρώπους στα τελευταία πέπλα να κατανοήσουν γιατί οι μάζες  έχουν λίγη επιλογή από το να ερμηνεύσουν την διαύγεια τους (των λίγων φωτισμένων δηλαδή…) σαν τρέλα.

2. Να βοηθήσουν ανθρώπους πίσω στα δυο πρώτα πέπλα να κατανοήσουν ότι το να ζεις, αναπνέεις και το να σκέφτεσαι είναι μόνο η αρχή και …

3.Να δείξει  στους ανθρώπους ότι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μας είναι πίσω από το επόμενο πέπλο, γιατί αυτό είναι ένα λιγότερο πέπλο ανάμεσα σε εμάς και τον Θεό (Θα έλεγα η Υψηλότερη Δόνηση).


Μετάφραση από την Κατερίνα Κωστάκη
Δημιουργό της Ακαδημίας του Εσώτερου Φωτός  


No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...