Tuesday, October 27, 2015

ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΡΕΪΚΙ


Καθώς το Ρέικι φροντίζει τις περιοχές όπου βρίσκονται τα χέρια σας, το Ρέικι ρέει επίσης και σε άλλες περιοχές του σώματος ή του ενεργειακού πεδίου που χρειάζονται θεραπεία. 

Αυτή η διαδικασία δεν είναι πάντα λογική και μερικές φορές το καλύτερο μέρος που μπορεί να δώσει κάποιος θεραπεία για συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πάντα το μέρος όπου βρίσκεται το σύμπτωμα.

 Κάποιες φορές το Ρέικι ταξιδεύει από μία περιοχή όπου φαινομενικά είναι άσχετη με το θέμα σε μία περιοχή που το χρειάζεται.

Σαν παράδειγμα αναφέρω το εξής, καθώς δίνετε θεραπεία στα γόνατα, το Ρέικι μπορεί να ρέει προς το συκώτι, εάν αυτό χρειάζεται θεραπεία ή καθώς θεραπεύετε τον λαιμό, το Ρέικι μπορεί να ρέει στο στομάχι, εάν το στομάχι έχει ανάγκη θεραπείας. 

Το ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα είναι μοναδικά εσωτερικά συνδεδεμένο και η αξία του Ρέικι είναι ότι έχει την δική του συνειδητότητα και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πιο δραστικά μονοπάτια για να ρέει σε εκείνες τις περιοχές που χρειάζονται Ρέικι περισσότερο.

 Η ομορφιά της συστηματικής μεθόδου είναι ότι διανέμει το Ρέικι ακόμα και σε όλο το σώμα ώστε να δίνετε Ρέικι αυτόματα σε εκείνες τις περιοχές που χρειάζεται περισσότερο.

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...