Sunday, April 24, 2016

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ COSMIC LIGHT ΣΤΟ HEADTALKER



Καλημέρα ...απλά προς ενημέρωση ...η καμπάνια μου για το βιβλίο μου Cosmic Light στο HeadTalker έφτασε στο 212% της επιτυχίας της με την βοήθεια νέων φίλων που συνάντησα μέσα από υπέροχες ξένες ομάδες (όχι ελληνικές), και είναι ακόμη ενεργή μέχρι τις 10 Μαΐου 2016.

Με λίγα λόγια η συμμετοχή μου σε αυτήν την καμπάνια που ξεκίνησε εντελώς συγχρονικά και μαγικά έχει ήδη στεφθεί με επιτυχία!

Όπως θα διακρίνετε στην επισυναπτόμενη εικόνα το βιβλίο και η σχετική καμπάνια έχει αγγίξει ήδη 1.042.075 άτομα μέσω facebook, Twitter, Linkedin & Tumblr.
Και φυσικά πέρα από αυτή τη προσέγγιση (να μην στεκόμαστε μόνο στους αριθμούς), είναι γεγονός ότι κατάφερα με τις λίγες δυνάμεις αλλά την μεγάλη πίστη μου να προσεγγίσω εκατοντάδες φίλους δημιουργούς συγγραφείς, ποιητές και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼  


Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη, που συνάντησα τον αγαπητό φίλο Thomas , ο οποίος αν και βρίσκεται εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και γνωριστήκαμε για πρώτη φορά μέσω ίντερνετ, μου έδωσε απίστευτη βοήθεια και άνοιξε νέους δρόμους στην δημιουργική μου πορεία, και φυσικά συνεχίζει να βοηθάει με κάθε τρόπο. 
Εύχομαι αυτού του είδους οι συνεργασίες και δημιουργικές προσπάθειες να αλλάξουν το κατακερματισμένο τοπίο στον Ελλαδικό χώρο, όπου η δημιουργικότητα και η έμπνευση ακόμη και σήμερα συνθλίβονται κάτω από τις νοοτροπίες του παρελθόντος, και όπου η λέξη συνεργασία και συν-δημιουργία μοιάζουν με διάττοντες αστέρες (ενίοτε και σαν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα).

ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: https://headtalker.com/campaigns/cosmic-light/


ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ



COSMIC LIGHT 


http://www.amazon.com/Cosmic-Light-Katerina-Kostaki/dp/1456832794


THE ANGELS PLANET 
  Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu. 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ 
 Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΩΣ 
 Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ  
alloste.gr/λογοτεχνία/58-symbantika-eidyllia.html

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...