Wednesday, October 2, 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ACADEMY OF INNER LIGHT 01-09-2019



Τα νέα από τη συνάντηση μελών της Πνευματικής και Εναλλακτικής Ομάδας ACADEMY OF INNER LIGHT η οποία πραγματοποιήθηκε την 01-09-2019 στο Θησείο είναι πρωτίστως καλά και θα μπορούσα να πω...συνταρακτικά!

Η συνάντηση είναι επίσημα η πρώτη που πραγματοποιείται ανάμεσα σε μέλη της Ομάδας, η οποία πληροφοριακά δημιουργήθηκε στο FACEBOOK στις 05-05-2011.

Σαν ιδέα όμως προϋπήρχε από τον Μάρτιο του 2010.

Βέβαια φωτογραφίες δεν έχουμε να σας προσφέρουμε, όμως το κλίμα, το συναίσθημα, η όμορφη φιλική διάθεση και το πλήθος των εμπειριών/γνώσεων/πληροφοριών που διαθέτουμε είναι αρκετή ώστε να καλύψει την έλλειψη των φωτογραφιών.

Ήταν προφανώς ο ενθουσιασμός  η ακόμη και η υπέροχη θέα της Ακρόπολης που μας  μάγεψε ώστε να παραβλέψουμε την λήψη φωτογραφιών.

Όσοι δεν μπορέσατε για οποιοδήποτε λόγο να παρευρεθείτε στην συναρπαστική συνάντηση και έτσι να συμμετέχετε στο όμορφο κλίμα της παρέας μας νομίζω ότι χάσατε κυριολεκτικά πολλά...

Οι εκλεκτές συζητήσεις και οι συναρπαστικές εμπειρίες μας, που δεν θα παρουσιάσω εδώ για ευνόητους λόγους (πάνω από όλα εχεμύθεια!) δήλωσαν αυτό ακριβώς που συμβαίνει...ότι είμαστε όλοι Συνδεδεμένοι και πως η Γνώση δεν έχει όρια.

Πάνω από όλα οι χαρισματικοί διαφορετικοί άνθρωποι έχουν κοινά σημεία μεταξύ τους και είναι εκείνα που τους φέρνουν πιο κοντά και τους ενώνουν.

Άλλωστε τίποτα δεν γίνεται τυχαία.




Έπειτα όπως είναι γνωστό η ανταλλαγή απόψεων, η συλλογή πληροφοριών, η κατάθεση ιδεών, η εκμυστήρευση προσωπικών εμπειριών, ιδιαίτερα εκείνων που δεν μπορούν να παρουσιαστούν στο ευρύτερο κόσμο, πάντα ανοίγει νέους ορίζοντες και δημιουργεί νέες νευροδιαδρομές, όπως αναφέρει και ο αγαπητός Κέβιν Τρυντώ (Kevin Trudeau).



Σε όλους εσάς που ακούσατε το κάλεσμα και ανταποκριθήκατε, στον Μανώλη, Γιώργο, Άννα, Αρετή και Όλι,αλλά και σε όσους παραμένετε μέλη της ομάδας μου ACADEMY OF INNER LIGHT σας εύχομαι πάντα να ταξιδεύετε στα μονοπάτια της Αγάπης, του Φωτός και της Γνώσης ελεύθεροι και δυνατοί με γνώμονα το Ανώτερο Καλό.

Ευελπιστώ σε μια  νέα συνάντηση στο κοντινό μέλλον με περισσότερες παρουσίες και ιδέες.

Σας αφιερώνω το τραγούδι των 
BEATLES "ACROSS THE UNIVERSE"

Με αγάπη 
Κατερίνα Κωστάκη
Συγγραφέας-Ποιήτρια-Θεραπεύτρια
Δημιουργός του Διεθνούς Δικτύου 
ACADEMY OF INNER LIGHT 


Facebook Group:https://www.facebook.com/groups/academyofinnerlight/
Facebook Page:http://www.facebook.com/academyofinnerlight
Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/katerinakostaki1966
Amazon Page:https://www.amazon.com/Katerina-Kostaki/e/B005VBDUI2


No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...