Tuesday, August 25, 2015

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ (ΕΠΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ)


Επίσημα πλέον ένα ακόμη όνειρο μου πραγματοποιείται , ένα ακόμη ταξίδι φορτωμένο με εμπειρίες μεταφέρεται στο νέο μου βιβλίο με τίτλο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ, απο τις Εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ.

Θεωρώ κάθε στιγμή του ταξιδιού μας σε αυτό το Βασίλειο μοναδική και ανεπανάληπτη, και όσο περίεργο ή δύσκολο μας φαίνεται, η στιγμή αυτή καταγράφεται σε επίπεδα πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη. 

Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο βιβλίο αποτελούν εικόνες, όνειρα, ενοράσεις και οράματα της συγγραφέως.

Ίσως κάποιοι να βαπτίσουν τις ιστορίες ως ιστορίες φαντασίας.Δεν έχει καμία σημασία τι προσδίδει κανείς σε κάθε γραπτό, αρκεί αυτό να έχει πετύχει τον στόχο του.
Σε αυτή την περίπτωση ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους.
Εάν η αίσθηση που αποκτήσατε μετά την ανάγνωση του βιβλίου είναι η αίσθηση Αγάπης, τότε πράγματι ο στόχος έχει επιτύχει πραγματικά.

"Η Κοσμική Αγάπη σου κράτησε όσο κρατάνε οι σταγόνες της βροχής μέσα σε μια ολόκληρη Σαχάρα.

Ποτέ δεν ήταν αρκετή για να λυτρώσει μια διψασμένη για αγάπη ψυχή.
Την πιο ακατάλληλη στιγμή η αγάπη σου δήλωσε την παρουσία της, και την πιο ακατάλληλη χάθηκε.

Μέσα στο λαβύρινθο των λέξεων έθαψα ότι ήθελα να ξεχάσω περισσότερο, και αυτό ήταν το λάθος μου.

Η αγάπη μου για εσένα θέριεψε μέσα σε γόνιμα νοητικά εδάφη, και έγινε το Δέντρο της Ζωής που έκρυψε τον πόνο μου.


Το Πνεύμα σου στοίχειωσε το Δέντρο δωρίζοντας μια αιωνιότητα κρυμμένη σε μυστικές κρύπτες.


Κάπου, κάποτε, τα φύλλα μουρμουρίζουν την μαγεία που εσύ μου στέρησες.
Κάθε φύλλο κρύβει μια μικρή ιστορία του Σύμπαντος, κάθε θρόισμα των φύλλων στέλνει ένα μυστικό μήνυμα…μόνο σε εκείνους που πιστεύουν στα Συμπαντικά Ειδύλλια".



Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ...ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ και ιδιαίτερα στην αγαπητή εκδότρια, συνεργάτιδα και φίλη Christina Savvani, για την αμέριστη βοήθεια, και εξαιρετική συνεργασία στα θέματα των εκδόσεων (και οχι μόνο).

Την πολυγαπημένη φίλη Maryam Morrison (Maryam Morrison Arts) και εκδότρια του Διεθνούς Περιοδικού The Eden Magazine, για την εικόνα τόσο του εξώφυλλου του βιβλίου, αλλά και την προσφορά των εξαιρετικών καλλιτεχνημάτων της τα οποία συνοδεύουν τις επτά ιστορίες του βιβλίου (επτά εικόνες), μιάς και η συνεργασία μας ξεκινάει από το 2012 με την φιλοξενία των άρθρων και ποιημάτων μου στο περιοδικό THE EDEN MAGAZINE.

Επίσης την εξαιρετική δασκάλα εναλλακτικών θεραπειών ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ για τον πρόλογο του βιβλίου, που με έκανε να νιώσω επιτέλους ότι σε αυτόν τον πλανήτη και σε αυτήν την χώρα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορούν να με κάνουν να αισθάνομαι ότι μπορεί να είμαι μεν διαφορετική, αλλά και να αισθάνομαι υπέροχα για τα ταλέντα και τις δημιουργικές και ψυχικές ικανότητες τις οποίες διαθέτω.


ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ
Επτά ιστορίες ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ


ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...