Monday, October 19, 2015

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΙΚΙ


Ενεργοποιείστε όλα τα σύμβολα του Ρέικι στα οποία έχετε συντονισμούς, στα χέρια σας.
Ζωγραφίστε το σύμβολο της Δύναμης μπροστά από το σώμα σας και σε κάθε ένα τσάκρα ξεχωριστά, ξεκινώντας από το τσάκρα της Βάσης. Ζωγραφίστε το σύμβολο της Δύναμης πάνω από το τσάκρα το Στόμα του Θεού, στην βάση του κρανίου.
Ζωγραφίστε το σύμβολο της Δύναμης μπροστά σας, σε κάθε πλευρά σας επάνω και κάτω από σας. Επαναλάβατε με τ
ο σύμβολο του Ουσούι Μάστερ.
Ζωγραφίστε όλα τα σύμβολα στα οποία έχετε συντονισμό μπροστά σας.
Δώστε Ρέικι στον εαυτό σας. Ξεκινήστε τοποθετώντας τα χέρια σας στο τσάκρα της Βάσης. Ζητήστε για το φως του θεϊκού χρώματος του κόκκινου να γεμίσει το τσάκρα της βάσης σας. Εργαστείτε έτσι ανεβαίνοντας το σώμα επαναλαμβάνοντας την διαδικασία σε κάθε τσάκρα, αυξάνοντας το θεϊκό φως του κάθε τσάκρα με το αντίστοιχο χρώμα του – πορτοκαλί χάρα, κίτρινο ηλιακό, πράσινο καρδιάς, μπλε λαιμού, ίντιγκο τρίτο μάτι και βιολετί κορώνα.
Τοποθετήστε τα χέρια σας στην καρδιά σας και δηλώστε πρόθεση ότι το θεϊκό φως στην καρδιά σας αυξάνει και γεμίζει όλο το σώμα σας.
Στείλτε το φως από την καρδιά σας έξω διά μέσου των ποδιών σας να πάει μέσα στην γη. Ζητήστε το θεϊκό φως από την καρδιά της γης να αναμιχθεί με το δικό σας φως και να ταξιδέψει πίσω μέσω των πελμάτων σας στην καρδιά σας.
Στείλτε το φως από την καρδιά σας προς τα έξω μέσω του τσάκρα της κορώνας σας προς το σύμπαν. Ζητήστε το φως από την καρδιά του Θεού να αναμιχθεί με το δικό σας φως και να ταξιδέψει πίσω κάτω μέσω του τσάκρα της κορώνας σας στην καρδιά σας.
Τώρα έχετε αυξήσει το θεϊκό φως και χρώμα μέσα σας και έχετε τοποθετήσει ένα πεδίο φωτός Ρέικι γύρω σας. Έχετε αναμίξει το φως της γης και το φως του Θεού με το δικό σας φως της καρδιάς σας.
Τώρα πείτε τις Πέντε Αρχές του Ρέικι μέσα σε αυτό το πεδίο του φωτός « Μόνο για σήμερα δεν θυμώνω, δεν ανησυχώ, είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη, αφιερώνω τον εαυτό μου στην εργασία μου ή εργάζομαι έντιμα με τον εαυτό μου και σέβομαι κάθε έμβιο ον.»
Πείτε μία πρόθεση ότι θέλετε να βρείτε την καταξίωση μέσα στο πεδίο του φωτός του Ρέικι γύρω σας. Γνωρίζετε ότι το φως του Ρέικι υποστηρίζει την πρόθεσή σας και σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας.
Σφραγίστε αυτή την ιδιότητα του φωτός ζωγραφίζοντας ένα σύμβολο της Δύναμης μπροστά σας
.

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...