Wednesday, December 10, 2008

ENDLESS-JOURNEY NEWSLETTERS No 10-NOVEMBER 2008


Παρουσίαση του βιβλίου μου «Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες « στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χαϊδαρίου - 26/11/2008

Χθες (26/11/2008) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου μου βιβλίου:
«Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες » , Εκδόσεις Andy’s Publishers, ( Σόλωνος 54, ΑΘΗΝΑ )και η οποία ήταν αναντίρρητα πολύ επιτυχημένη.
Πρόκειται για μια συλλογική συνεργασία όπου οι εργαζόμενοι στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χαϊδαρίου και οι λίγοι και καλοί φίλοι συμπορεύτηκαν στον προσωπικό μου αγώνα, έτσι ώστε να υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα .
Ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και βοήθησαν σε αυτό το κοπιαστικό κομμάτι της δημιουργικής προσπάθειας μου να γίνει πραγματικότητα.
Πολύ σύντομα θα παρουσιάσω φωτογραφίες και βίντεο τόσο στην προσωπική ιστοσελίδα μου και τα blogs , όσο και στο Facebook.
Μπορείτε όμως να διαβάσετε το κείμενο που εκφώνησα στην παρουσίαση , στα παρακάτω links:

http://www.endless-journey.gr/page3_3.htm
http://www.facebook.com/note.php?note_id=36642257767#/note.php?note_id=36642257767&id=7899288066&index=0

http://www.endlesslifejourney.blogspot.com/



ENDLESS JOURNEY NEWSLETTER No 10

Ο κύκλος των χαμένων φίλων και η αγνωμοσύνη



Ξεκινώντας σήμερα να γράφω το συγκεκριμένο newsletter θυμήθηκα ξαφνικά τον « κύκλο των χαμένων ποιητών», αυτή την καταπληκτική ταινία, την οποία αν δεν έχετε δει μέχρι σήμερα αξίζει να την δείτε, για τα εξαίσια μηνύματα που περιέχει.
Η ταινία περιέχει πλήθος από μηνύματα για την ελευθερία, το μονοπάτι του ονείρου, το δικαίωμα του ανθρώπου να οραματίζεται στηριζόμενος στην ποίηση, την φιλοσοφία και γενικότερα την τέχνη.

Την αντίσταση απέναντι στο βόλεμα και στα πατροναρισμένα πρότυπα που η κοινωνία προβάλλει σαν το μόνο διέξοδο στο αδιέξοδο που έκτισε η ίδια μέσω πλήθος ελεγχόμενων καταστάσεων.
Ένα ύμνος στο ψεύτικο κόσμο, όπου κυριαρχεί ο κομφορμισμός και μια συμβατικότητα αβάστακτη .

Ο λόγος για τον οποίο αναφέρομαι σήμερα σε αυτή την ταινία είναι το γεγονός ότι καθημερινά διαπιστώνω ότι « ο κύκλος των καλόπιστων φίλων » κλείνει ασφυκτικά.


Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο στείλτε το όνομα και την ηλεκτρονική σας δ/νση στο : katerina.kostaki@gmail.com με την ένδειξη " εγγραφή στα newsletters" .

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...