Sunday, October 3, 2010

"Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες" σε βιβλιοπωλεία


Σημείωση απο την συγγραφέα Κατερίνα Κωστάκη

Η  παρακάτω ανάρτηση έγινε πριν αρκετά χρόνια, όταν εντελώς απρόσμενα κατάφερα να εκδόσω το πρώτο μου μυθιστόρημα "Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες" σε ενα μικρό εκδοτικό οίκο της Αθήνας.
Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος της ζωής μου,πλην αρκετά δημιουργική και πλούσια σε εμπειρίες, οι οποίες αποτέλεσαν τον μικρό μου θησαυρό για την συνεχή πορεία μου στον χώρο της δημιουργικότητας.
Μέσα απο αρκετές δυσκολίες το μυθιστόρημα μου έκανε δειλά την εμφάνιση του στις βιτρίνες λίγων βιβλιοπωλείων συμπεριλαμβανομένων και της Εστίας, καθώς και στο Βιβλιοπωλείο Εν Πλω στο Χαιδάρι.
Κάποιοι-ελάχιστοι με στήριξαν, οι περισσότεροι οχι,δεν θέλησαν να δωσουν την παραμικρή βοήθεια, και εγω η ίδια παρέμεινα ανένταχτη σε ποικίλες ομάδες, οργανώσεις, κ.α , γιατί πίστευα στην Δύναμη της Θέλησης και της Ψυχής.
Αληθινά αυτή η εσωτερική Δύναμη και η έξωθεν και Ουράνια Δύναμη με προφύλαξαν απο τα περίεργα μονοπάτια και με έσπρωξαν να αυτο-εκδόσω το συγκεκριμένο μου βιβλίο, καθώς και το βιβλίο μου ποίησης Συμπαντικό Φως (το οποίο εκδόθηκε στα Αγγλικά -διαβάστε εδω για το συγκεκριμένο βιβλίο) το 2011.


Κατά συνέπεια το πρώτο βιβλίο μου με διαφορετικό εξώφυλλο πλέον, δική μου δημιουργία και αυτό, μπορεί να αγοραστεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μου Academy of Inner Light > Greek Corner (Elliniki Gonia) .
Το ίδιο συμβαίνει και με το Συμπαντικό Φως.


  Και επειδή γίνονται θαύματα, ήδη το 2010 εκδόθηκε η αγγλική έκδοση του Συμπαντικού Φωτός με τίτλο Cosmic Light.Γιατί απλά , όπως έλεγε και ένας φίλος ....It was meant to be! (Ήταν να γίνει!)

 
 Αγαπητοί φίλοι και φίλες


Είμαι πολύ χαρούμενη για τον εξής λόγο : μετά απο πολλά (και αρκετά δύσκολα...) χρόνια... μέσα απο αρκετό αγώνα και με μηδενική
έως ελάχιστη βοήθεια , τα βιβλία μου άρχισαν δειλά -δειλά να εμφανίζονται στις σελίδες μεγάλων βιβλιοπωλείων .

Ίσως κάποιος /α να σκεφτεί οτι "τόσο σημαντικό είναι αυτό;" και μια τέτοια ερώτηση είναι φυσιολογική
για όσους δεν γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα συγγραφέας σαν εμένα , τα εμπόδια και τα μέσα που διέθεσε
και συνεχίζει να διαθέτει για να προχωρήσει σε μια κοινωνία σαν την δική μας .

Προσωπικά για εμένα είναι μια δικαίωση , μιάς και ξεκίνησα χωρίς κανένα στήριγμα, βοήθημα, υποστήριξη και στην πορεία μου
αντιμετώπισα πλήθος απο δυσκολίες και εμπόδια , απορρίψεις , αρνήσεις , προσβολές , πόλεμο , διστακτικότητα απο πολλές και διαφορετικές πλευρές .

Ακόμη και σήμερα , υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να αρνούνται
πεισματικά οτι είχα το κουράγιο και την δύναμη να πιστέψω στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου , αλλά και παράλληλα να δηλώσω την πίστη μου
και σε κάτι πολύ ανώτερο , να αναφερθώ σε ανώτερες αξίες που πολλοί άνθρωποι σήμερα ποδοπατούν ή απορρίπτουν.

Όλα αυτά χωρίς υποστήριξη απο οποιανδήποτε ομάδα , σύλλογο , σωματείο, οργάνωση κ.α.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι οτι η αξία ενός ανθρώπου δεν μπορεί να χαθεί ή να υποτιμηθεί.


Μπορείτε λοιπόν να βρείτε το βιβλίο μου "Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες " στα παρακάτω βιβλιοπωλεία:No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...