Saturday, April 28, 2012

Φωτογραφίες απο την παρουσίαση του βιβλίου "Με πυξίδα το ΦΩΣ"

Παρουσίαση του βιβλίου "Με πυξίδα το ΦΩΣ" του συγγραφέα Πάρη Κατσίβελου στο Δημαρχείο Χαιδαρίου την 25-04-2012 
Presentation of the book entitled (latin) "Me pyxida to FOS" (free translation : "With Light as compass") by author Paris Katsivelos in the Town Hall of Haidari (Athens -Greece) on 25-04-2012



Στο      Δημαρχείο Χαϊδαρίου ,στον 2ο όροφο (αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου ) την 25/04/2012 στις 07.30 μμ , έγινε η παρουσίαση βιβλίου εσωτερισμού με τίτλο «Με πυξίδα το Φως» του συγγραφέα και καθηγητή Δραματικής Τέχνης Πάρη Κατσίβελου.
Για τον συγγραφέα μίλησαν ,η συγγραφέας πνευματικότητας και αυτοβελτίωσης και ποιήτρια ,Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, Κατερίνα Κωστάκη , ο ποιητής και ζωγράφος Βασίλης Αράπης ,ο καθηγητής Γιώργος Καμπουράκης και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία.

Η Κατερίνα Κωστάκη ξεκίνησε την ομιλία της με την γνωριμία μέσω συγχρονικότητας με τον συγγραφέα ,την αφύπνιση η οποία συντελείται παγκόσμια με την πορεία της Γης προς το Φως , την τόλμη που χρειάζεται να διαθέτει ένας δημιουργός για να προωθήσει τις ιδέες του στην σύγχρονη Ελλάδα , τις συναισθηματικές σκηνές που περιγράφονται στο βιβλίο , την σύνδεση των ψυχών στο γηινο πεδίο αλλά και για τον χωρισμό που βιώνουν σύμφωνα με ένα Θεϊκό Σχέδιο που κανείς δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνει.

Επίσης αναφέρθηκε στις διασυνδέσεις του συγγραφέα και παρουσιάζονται στο βιβλίο του ,καθώς και στον Νόμο της Έλξης που λειτουργεί μυστήρια στην καθημερινότητα μας και στις προσωπικές μας διασυνδέσεις ,ώστε να λειτουργήσουν άλλοτε θεραπευτικά ,άλλοτε δραματικά ,αλλά πάντα σαν μέρος της εκπαίδευσης μας στο σχολείο της Ζωής, καθώς και για τους Συμπαντικούς Νόμους που λειτουργούν ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι το γνωρίζουν η όχι.

Επίσης έστειλε ένα φωτεινό μήνυμα-πρόσκληση στους Εργάτες του Φωτός , αναφέροντας πως οι Εργάτες του Φωτός γεννιούνται ,δεν γίνονται, και πως οι ίδιοι οι Εργάτες του Φωτός ,αλλά και ο κάθε  άνθρωπος οφείλει να επιλέξει που επιθυμεί να ανήκει μιας και «Στις ανώτερες διαστάσεις του Φωτός δεν υπάρχουν ήξεις –αφήξεις.

Είτε είσαι με το Φως, είτε δεν είσαι.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παρά προβολές του πανίσχυρου Εγώ , που όταν βάλλεται τότε αποτελεί ένα κακό διαχειριστή  των ενεργειών και των σκέψεων μας .
Μετατρέπεται σε ένα σαδιστή τύραννο της ύπαρξης μας και μας καταβάλλει.
Όταν χρησιμοποιείς το Πνεύμα για να προβάλλεις τον εαυτό σου με σκοπό τις υλικές απολαβές μόνο ως Ύβρις μπορεί να θεωρηθεί».

Τέλος , προτείνει να ακολουθήσουμε τις σελίδες του βιβλίου και με πυξίδα την καρδιά μας να βρεθούμε στην άκρη του τούνελ στις διαστάσεις της Αγάπης και του Φωτός.







Δεξιά του Πάρη Κατσίβελου ,η Κατερίνα Κωστάκη ,και αριστερά ο Γιώργος Καμπουράκης και η Μαριάννα Καστανία



On the right side of Paris Katsivelos : Katerina Kostaki, and on the left : Giorgos Kampourakis and Marianna Kastania






Απο αριστερά του συγγραφέα Παρη Κατσίβελου ,η Δρίκου Σοφία,Μαρία-Χριστίνα Μπακλαβά και η Κατερίνα Κωστάκη και δεξιά η Μαριάννα Καστανία.

From the left side of the author  Paris Katsivelos, Drikou Sophia,



and Katerina Kostaki and the right side 

 Marianna Kastania






Ξεκινώντας απο τα δεξιά (του συγγραφέα Πάρη Κατσίβελου), ο Ηλίας Δερμιτζόγλου,Κατερίνα Κωστάκη ,Πάρης Κατσίβελος ,Μαριάννα Καστανία,
Δέσποινα Κούρτη,Μαρία-Χριστίνα Μπακλαβά,Βασίλης Αράπης και η Κα Ισμήνη 

Δάλλα.



Starting from the right side (of the author Paris Katsivelos ) : Elias Dermitzoglou,Katerina Kostaki ,Paris Katsivelos,Marianna Kastania,Despoina Kourti,Maria-Christina Baklava, Vasileios Arapis and Mrs Ismini Dalla.






Katerina Kostaki ,Paris Katsivelos,Giorgos Kampourakis
 and Marianna Kastania




No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...