Friday, July 17, 2015

Το Όλον της Ισορροπίας και το Όλον της Θεραπείας



Από την φίλη Natasa Naoumi
Το Όλον της Ισορροπίας και το Όλον της Θεραπείας


Έχουμε δώσει πληροφορίες για το Όλον σε αρκετά σεμινάρια αλλά τώρα αισθανόμαστε ότι είναι καιρός να το προσφέρουμε σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται. Ένα Όλον είναι ένα συγκεκριμένο γεωμετρικό σχήμα τρισδιάστατης φύσης το οποίο επηρεάζει τη συνείδηση με συγκεκριμένους τρόπους. Με τον όρο συνείδηση παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι δεν εννοούμε απλώς το νου σας, όπως εσείς το καταλαβαίνετε αλλά όλες τις πτυχές του εαυτού, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής ευφυΐας, π.χ. του DNA.
Το Όλον το δημιουργείτε με το νου ή τη φαντασία σας αλλά αυτό ωθεί τη ροή της ενέργειας κατά συγκεκριμένους τρόπους. Δεδομένων των ολοένα και ισχυρότερων δυνάμεων που δέχεται η γη σας, θέλουμε να σας δώσουμε απλές οδηγίες για δύο είδη Όλου.
Το πρώτο σχετίζεται με τη σταθεροποίηση της εσωτερικής σας ενέργειας, ιδιαίτερα των συναισθημάτων σας, όταν βιώνεται έκρυθμα γεγονότα, είτε στο άμεσο περιβάλλον σας είτε στη βιόσφαιρα, διότι θα δείτε ότι αυτά που θα λαμβάνουν χώρα σε άλλες περιοχές του κόσμου θα έχουν ολοένα και μεγαλύτερες επιδράσεις από προηγουμένως. Αυτό σχετίζεται με την αύξηση της αντίληψης της διασύνδεσης. 
Είτε σας αρέσει είτε όχι, γίνεται πιο ξεκάθαρο ότι είστε μια πλανητική οικογένεια και θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε και ότι είστε ένα πλανητικό σώμα. 

Έτσι, καταστροφικά γεγονότα που συμβαίνουν αλλού θα σας επηρεάζουν πιο άμεσα, αναλόγως με το επίπεδο της συνειδητότητάς σας, της ευαισθησίας σας και του είδους των ορίων σας.
Θα λέγαμε ότι ο ιδανικότερος τρόπος να συμπλεύσετε με αυτά τα κύματα αλλαγής δεν είναι μέσω της αντίστασης ή απομόνωσης, γιατί αυτές δημιουργούν στην πραγματικότητα μεγαλύτερη κόπωση.
 Αντιθέτως, ο ιδανικότερος τρόπος είναι να επιτρέψετε τις ενέργειες της αλλαγής να κινηθούν γύρω σας και μέσα σας χωρίς προσκόλληση στην παλιά εικόνα ή ιδέα σχετικά με το πώς θα έπρεπε να είναι. 
Όπως αναφέρουμε, το πρώτο Όλον αποσκοπεί στη σταθεροποίηση της ενέργειάς σας, ενώ το δεύτερο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. 


Το Πρώτο Όλον


Σταθεροποίηση


Το Όλον βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο πλατωνικό στερεό, το οκτάεδρο. Το οκτάεδρο αποτελείται από δύο πυραμίδες με τετράγωνη βάση οι οποίες συνδέονται στη βάση τους, με τη η μία είναι στραμμένη προς τα κάτω και την άλλη προς τα πάνω. Η μία είναι ακριβές είδωλο της άλλης. 
Αυτή η συγκεκριμένη τρισδιάστατη γεωμετρία προκύπτει φυσικά στη φύση, ιδιαίτερα σε μερικές μορφές κρυστάλλων, σε ατομικούς και μοριακούς δεσμούς. Είναι από τη φύση του ένα πολύ σταθερό σχήμα. 
Από εσωτεριστικής άποψης, πρόκειται για τη σύζευξη και εξισορρόπηση της αρσενικής και θηλυκής πολικότητας, του ουρανού και της γης. 


Προκειμένου να δημιουργήσετε αυτό το Όλον, αισθάνεσθε ή φαντάζεστε μια γραμμή η οποία περνά μέσα από την κορυφή του κεφαλιού σας στο κέντρο του σώματός σας και κάτω μέχρι το περινέο και κάτω από τα πόδια σας. Η κεντρική γραμμή είναι ο άξονας του οκτάεδρου. 


Αισθάνεσθε ή φαντάζεστε τη βάση των πυραμίδων στο επίπεδο της μέσης σας, έτσι ώστε το άνω μέρος του σώματός σας να βρίσκεται μέσα στην πάνω πυραμίδα και η κάτω πυραμίδα να περιβάλλει το κάτω μέρος του σώματός σας. 
Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη κάνετε την πυραμίδα, αρκεί να βρίσκεται ολόκληρο το σώμα σας μέσα σε αυτήν. Δεν έχει σημασία ο προσανατολισμός των γωνιών. Καθώς φαντάζεστε τον εαυτό σας μέσα σε αυτό το οκτάεδρο, φανταστείτε αισθήματα ασφάλειας και άνεσης. 
Εξασκηθείτε στο να κρατάτε τη γεωμετρία του οκτάεδρου στη φαντασία σας καθώς ανακαλείτε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης. Εξασκηθείτε σε αυτό σε καθημερινή βάση εάν θέλετε να γίνεται καλοί σε αυτό. 
Δημιουργείστε το Όλον, προσθέστε την αίσθηση της ασφάλειας και άνεσης και εντείνετέ την. Κάντε το μέχρι απλώς και μόνο η φαντασία του Όλου να σας φέρνει αυτή την αίσθηση. 
Έπειτα θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το Όλον όποτε επιθυμείτε και αυτό θα σας μεταδίδει αυτά τα αισθήματα της ασφάλειας και άνεσης και από τη φύση του θα ωθεί τις λεπτοφυείς ενέργειες μέσα σας προς μια κατάσταση ισορροπίας. 
Σε μελλοντικές επικοινωνίες θα προσφέρουμε ειδικές συστάσεις σχετικά με το πώς να συμπλεύσετε με τα κύματα της αλλαγής. Αυτό το πρώτο Όλον είναι καλύτερο να το δείτε ως «ένα είδος πρώτης βοήθειας».
 Δεν είναι ο πιο δυνατός ή εκλεπτυσμένος τρόπος να κινηθείτε μέσα στις αλλαγές που έπονται αλλά μπορεί να γίνει μεγάλος αρωγός, ιδιαίτερα για εκείνους που δεν έχουν ακόμη μάθει πώς να στρέφονται στη διαδιαστασιακή τους φύση. 


Το Δεύτερο Όλον


Ανοσία


Λόγω της καταστροφής του οικοσυστήματός σας και άλλων επιπτώσεων της κατάχρησης της τεχνολογίας, τα βακτήρια και οι ιοί μεταλλάσσονται με πρωτοφανή ρυθμό και νέες μορφές κάνουν την εμφάνισή τους.
 Το παρόν Όλον έχει δυνατή επίδραση στο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Δεν πρόκειται για υποκατάστατο της φροντίδας του εαυτού σας αλλά είναι ένα βοήθημα και εάν αρρωστήσετε, αυτό το Όλον μπορεί να σας ωφελήσει πολύ. 


Ουσιαστικά πρόκειται για έναν κύλινδρο που σας περιβάλλει, από ένα σημείο μόλις πάνω από το κεφάλι σας μέχρι μόλις κάτω από τα πόδια σας. Στην κορυφή του κυλίνδρου το σχήμα λυγίζει μπροστά σαν μια μπανάνα και στη βάση το σχήμα στρέφεται στην αντίθετη κατεύθυνση από την κορυφή. 
Έτσι, εάν το κοιτούσατε από το πλάι θα έμοιαζε πολύ με μια μπανάνα που έχει στρίψει. Μερικοί το αποκαλούν το Όλον του δελφινιού. 


Αισθάνεστε αυτό το σχήμα γύρω από το σώμα σας έχοντας στο νου σας ότι είναι χρώματος ασημί, σαν ένα μπαλόνι αλουμινίου. 
Δεν χρειάζεται να δείτε αυτό το χρώμα αλλά μόνο να το φανταστείτε. Συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τις αντιβακτηριδιακές και αντιϊικές ιδιότητες του κολλοειδούς αργύρου. Αισθανθείτε αυτό το Όλον γύρω σας και όταν ο νου σας περιπλανηθεί, φέρτε τον πίσω στην αίσθηση του Όλου. 
Αυτή η συγκεκριμένη γεωμετρία ηρεμεί και συγχρόνως χαρίζει ενέργεια στις λεπτοφυείς ενέργειες μέσα σας κατά συγκεκριμένο τρόπο που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 Σας προτείνουμε να προσθέσετε το Όλον αυτό στο «κουτί πρώτης βοήθειας» ας πούμε. 


Αυτή τη στιγμή θέλουμε να σας αφήσουμε με αυτές τις τελευταίες σκέψεις: καθώς το χάος στη γη σας αυξάνεται, μην ανησυχείτε. Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία αλλαγής από τη μια διάσταση στην άλλη. 
Η πνευματική δεξιοτεχνία είναι η ικανότητα αντιμετώπισης νέων καταστάσεων με δημιουργικούς τρόπους. 
Οτιδήποτε λιγότερο δεν έχει κανένα όφελος. Πρέπει να βρείτε νέους τρόπους να αντιμετωπίζετε τη ζωή σας και αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας. 


Οι επιλογές που κάνετε θα καθορίσουν τη μοίρα σας –είναι πράγματι τόσο απλό. 
Καθώς πολλοί γύρω σας θα βυθίζονται στην απόγνωση και τη σύγχυση, μια περίεργη ευκαιρία αναδύεται.
 Είναι δυνατόν να συμπλεύσετε με τα κύματα της αλλαγής στις επερχόμενες έκρυθμες χαοτικές περιόδους με χιούμορ, χάρη και εντυπωσιακή εξέλιξη. 
Η δύναμη να το κάνετε αυτό δεν έρχεται από έξω αλλά από μέσα, όμως όπως ένας χρυσωρύχος που σκάβει για χρυσό, θα πρέπει κι εσείς να σκάψετε.
 Για να βρείτε το θησαυρό που θα σας κάνει πλούσιους από άποψη πνευματικών ποιοτήτων και αυξημένης πιθανότητας επιβίωσης σε αυτούς τους καιρούς, απαιτείται αναζήτηση από την πλευρά σας, όχι έξω από τον εαυτό σας αλλά μέσα σε αυτόν, διότι έχετε ήδη αυτό που χρειάζεστε. 
Οι συστάσεις που θα κάνουμε τους ερχόμενους μήνες είναι απλώς βοηθητικές ιδέες για να λύσετε το γρίφο που είσαστε και ευελπιστούμε, μια μέρα σύντομα, εάν ήδη δεν έχετε σκάσει στα γέλια, να αντιληφθείτε το κοσμικό αστείο και με μια φωνή απόλαυσης να ξυπνήσετε από το λήθαργο, να βγείτε έξω από το όνειρο και να μπείτε σε ένα καινούργιο ή καλύτερα, να ξυπνήσετε μια και καλή.

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...