Wednesday, July 29, 2015

Έκσταση και η Καρδιά

 Απο την Natasa Naoumi
Έκσταση και η Καρδιά
Θέλουμε τώρα να σας μιλήσουμε για την έκσταση μέσω της συγκέντρωσης στην καρδιά. Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για το τσάκρα της καρδιάς αλλά για την καρδιά ως όργανο, τον ίδιο τον καρδιακό μυ. 

Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει τη συγκέντρωση ή προσοχή σας σε συνδυασμό με το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης ή εκτίμησης, οποιοδήποτε προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε. 
Μόλις εστιάσετε στην καρδιά σας, μπορεί να παρατηρήσετε τη ροή λεπτοφυούς ενέργειας. Κατά την άποψή μας, η εστίαση της προσοχής λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο ενός ενεργειακής δίνης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο φυσικό σας σώμα και το πεδίο που το περιβάλλει –το ενεργειακό σας πεδίο- αυτό που οι αρχαία αποκαλούσαν αύρα.


Η ικανότητά σας να επικεντρώσετε την προσοχή σας δεν είναι μόνο μια εγκεφαλική δραστηριότητα. Είναι μια δραστηριότητα σε πολλά επίπεδα της συνείδησης. Όπου στρέψετε την προσοχή σας στο σώμα σας ή στο ενεργειακό πεδίο του σώματός σας, υπάρχει άμεση ροή λεπτοφυούς ενέργειας στο σημείο ή την περιοχή αυτή, η οποία επιδρά αναζωογονητικά στα κύτταρα του σώματός σας και/ή τις λαμπερές ίνες φωτός που απαρτίζουν το ενεργειακό σας σώμα. 
Η εστίαση της προσοχής σας δημιουργεί πράγματι μια στρέβλωση στα υποατομικά επίπεδα, κάτι που μπορούμε να αποκαλέσουμε επίδραση στο κβαντικό πεδίο. Αυτές οι επιδράσεις στο πεδίο δημιουργούν αισθητές ροές ενέργειας, γεωμετρίας και αρμονιών μέσα σας. 
Η αλλαγή του κβαντικού πεδίου μέσα από τη δύναμη της εστίασής σας είναι μια σημαντική ικανότητα που σας ενθαρρύνουμε να τελειοποιήσετε. Οι εφαρμογές τις είναι ποικίλες, με την καλλιέργεια της έκστασης να είναι μόνο μια από αυτές.
Σε αυτή τη μέθοδο, χρησιμοποιείτε αυτή την ικανότητα εστίασης της προσοχής σε συνδυασμό με το συναίσθημα της εκτίμησης ή ευγνωμοσύνης. Αυτά τα δύο συναισθήματα επιδρούν συνεκτικά στο ενεργειακό σας πεδίο και τις ρυθμικές μαγνητικές εκπομπές της καρδιάς σας ως οργάνου. Αυτός ο συνδυασμός εστίασης και συνεκτικού συναισθήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια καταστάσεων έντονης έκστασης. 
Όπως έχουμε πει προηγουμένως, η καλλιέργεια εκστατικών συνειδησιακών καταστάσεων είναι σημαντικός εξελικτικός καταλύτης. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μάθετε να δημιουργείτε έκσταση στη διάρκεια της ημέρας σας. 
Κατανοούμε ότι για πολλούς από εσάς, η καθημερινή σας ζωή δεν διευκολύνει την καλλιέργεια έκστασης αλλά σας προτρέπουμε να βρείτε στιγμές στη διάρκεια της ημέρας σας στις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε αυτές τις συνειδησιακές καταστάσεις για τουλάχιστον λίγα λεπτά κάθε φορά. Λίγος χρόνος σε έκσταση είναι καλύτερος από το τίποτα. 
Αυτή η πρακτική θα δημιουργήσει μια αρμονία ή μια σχέση με τη Γη ως συνειδητό ζωντανό ον και με τα αρμονικά κύματα καταλυτικής εξέλιξης που ρέουν στο γαλαξία σας.
Σε αυτή την τεχνική εστιάζετε την προσοχή σας στο όργανο της καρδιάς. Καθώς εστιάζετε την προσοχή σας εκεί, αισθάνεστε εκτίμηση ή ευγνωμοσύνη. Δεν είναι η σκέψη της εκτίμησης ή ευγνωμοσύνης αλλά το συναίσθημα. Σε αυτή τη μέθοδο η σκέψη δεν θα ενεργοποιήσει τις λεπτοφυείς ενέργειες που χρειάζονται για τη δημιουργία έκστασης παρά μόνο το συναίσθημα μπορεί να ενεργοποιήσει τις ενεργειακές δίνες μέσα σας. 
Καθώς εστιάζετε στο όργανο της καρδιάς και νοιώθετε εκτίμηση ή ευγνωμοσύνη, ένα κύμα ενέργειας ξεκινά να ρέει σε ολόκληρο το σώμα, το οποίο το μεταφέρουν τα μαγνητικά κύματα της καρδιάς, τα οποία εκπέμπονται προς τα έξω από το όργανο της καρδιάς για να περικλείσουν ολόκληρο το σώμα σας. Καθώς η ενέργεια ξεκινά να ρέει σε ολόκληρο το σώμα, έρχεται μια αυθόρμητη έκσταση, μια κυτταρική έκσταση.
Πειραματιστείτε με αυτή την τεχνική. Νοιώστε τι συμβαίνει στο σώμα σας καθώς εστιάζετε στην καρδιά σας και αισθάνεστε εκτίμηση ή ευγνωμοσύνη. Αισθανθείτε στο σώμα σας τι φαίνεται να συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο καθώς τα (κατά προσέγγιση) ένα τρισεκατομμύριο κύτταρα του σώματός σας δέχονται τη συνεκτική ενέργεια της ευγνωμοσύνης ή εκτίμησης.
Μόλις αποκτήσει την ικανότητα να δημιουργείτε έκσταση όπως περιγράψαμε παραπάνω και μόλις είστε σε θέση να δημιουργήσετε έκσταση όποτε το επιθυμείτε, αρχίστε να πειραματίζεστε με το ενεργειακό σας πεδίο- αυτό που μερικές φορές αποκαλείται λεπτοφυές ενεργειακό σώμα. 
Σε αυτή τη μέθοδο η προσοχή σας είναι πάλι στην καρδιά και τη δημιουργία συναισθημάτων εκτίμησης και ευγνωμοσύνης. Καθώς αισθάνεστε την έκσταση να ανεβαίνει στο σώμα σας, στρέφετε την προσοχή σας στο πεδίο που το περιβάλλει. Αυτό το πεδίο ενέργειας μοιάζει πολύ με ένα φωτεινό αβγό εάν το δει κανείς διορατικά. Το πλατύ μέρος αυτού του φωτεινού αβγού βρίσκεται γύρω από τους ώμους και το στενότερο μέρος γύρω από τα πόδια. Υπάρχει μια κεντρική γραμμή ή άξονας που διατρέχει το κέντρο αυτού του πεδίου και τυχαίνει να διατρέχει και το κέντρο του σώματός σας, από την άκρη του κεφαλιού μέχρι κάτω στο περίνεο. Αυτή η γραμμή είναι ο κεντρικός άξονας του μαγνητικού πεδίου που απαρτίζει το λεπτοφυές ενεργειακό σας σώμα. Αυτό το σώμα ή πεδίο εκτείνεται πάνω από το κεφάλι και κάτω από τα πόδια από μερικά εκατοστά μέχρι αρκετά ή εκατοντάδες μέτρα. Σε συγκεκριμένα εξαιρετικά φορτισμένες ενεργειακές καταστάσεις, ο άξονα και το λεπτοφυές ενεργειακό σώμα μπορεί να επεκταθεί πολύ παραπάνω. 
Στρέφοντας την προσοχή σας σε αυτόν τον κεντρικό άξονα και το πεδίο που περιβάλλει το σώμα σας, επιτρέπεται στην έκσταση να κινηθεί από το σώμα σας στο πεδίο. Αυτό είναι πολύ θετικό και δημιουργεί δυνατές αρμονικές που σας συντονίζουν με τα κύματα επιταχυνόμενης εξέλιξης που ρέουν μέσα στο γαλαξία σας.
Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις αυτής της τεχνικής. Παρότι είναι πολύ απλή, είναι ισχυρή και αποτελεσματική. Θα σας φέρει σε μια υψηλότερη κατάσταση συντονισμού και δόνησης και αυτό είναι κατά την άποψή μας κρίσιμο προκειμένου να περάσετε από τις ενεργειακές πύλες και της ενέργειες μεταμόρφωσης που βιώνει και που θα συνεχίσει να βιώνει η Γη σας. 
Υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να σας πούμε για τη φύση και τη μοίρα σας αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσετε να τα κατανοήσετε εάν δεν βρίσκεστε τουλάχιστον σε κατάσταση έκστασης. Αυτό συμβαίνει διότι το σημείο αναφοράς της συνείδησής σας δεν διαμορφώνεται μόνο βάσει πίστης αλλά και από τις συναισθηματικές σας αρμονικές. Έτσι, εάν δεν βρίσκεστε σε κατάσταση έκστασης θα είναι σαν αν προσπαθείτε να περιγράψετε την ανατολή του ηλίου σε ένα τυφλό άτομο που δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί άμεσα για τι πράγμα μιλάμε. Σε ένα τέτοιο άτομο αυτό θα ήταν ένας πλαστός κόσμος αλλά εάν ξαφνικά μπορούσα να δει, θα μπορούσε να αισθανθεί τον ήλιο αμέσως και να επιβεβαιώσει ότι η περιγραφή του κόσμου ήταν ακριβής και αυτό που κάποτε φαινόταν να βρίσκεται στο μυθικό φαίνεται τώρα αληθινό.
Έτσι λοιπόν σας αφήνουμε τώρα με αυτό που μπορεί να μοιάζει μύθος αλλά το οποίο θεωρούμε αυταπόδεικτο. Είστε δημιουργοί εν μέσω δημιουργίας του μέλλοντός σας και αυτού των μελλοντικών γενεών. Κρατάτε στην καρδιά σας ένα κλειδί για το Μυστήριο των Μυστηρίων και το κατώφλι για το άνοιγμα σε αυτό το μυστήριο είναι η ικανότητά σας να βιώνετε έκσταση. Να είστε θαρραλέοι και να βρείτε το μονοπάτι σας, τον τρόπο να ζείτε σε αυτήν την εξυψωμένη κατάσταση. Να ξέρετε όμως ότι η έκσταση δεν είναι το τέλος παρά μόνο η αρχή.
Δοκιμάστε τη μέθοδο που σας περιγράψαμε. Πειραματιστείτε με τις μεθόδους που σας δώσαμε νωρίτερα και που θα σας δώσουμε στο εγγύς μέλλον. Βιώστε την έκσταση όποτε μπορείτε. Να ξέρετε ότι όταν το κάνετε βρίσκεστε σε κοινωνία με όλα τα θεϊκά όντα και τους δασκάλους που έχουν υπηρετήσει και που υπηρετούν την ανθρωπότητα.
Να ξέρετε ότι όταν βρίσκεστε σε έκσταση κοινωνείτε με τον Εαυτό σας.
Σε χαρά και γέλιο.
Οι Χάθορες

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...